CrossFit workouts (WODs)

Het uitgangspunt bij CrossFit is dat je niet goed wordt in één ding, maar dat je goed wordt in diverse onderdelen van gymnastiek, atletiek en gewichtheffen. Dit maakt CrossFit een veelzijdige sport. Eigenlijk zijn CrossFitters de beste allround atleten.

Als je in veel dingen goed moet worden, dan moet je ook gevarieerd trainen. Een CrossFit training bestaat altijd uit een workout of the day (WOD). In iedere WOD worden verschillende oefeningen gecombineerd en er zijn diverse WOD formats.

Wodwell: een verzameling van 1000+ WODs

Ben je op zoek naar WOD inspiratie? Wodwell is een online platform waar je meer dan 1000 CrossFit WODs kan vinden. Je kunt gemakkelijk filteren op hero WODs. Dit zijn populaire workouts in CrossFit die regelmatig terugkomen om je progressie te kunnen meten. Ze zijn veelal vernoemd naar Amerikaanse oorlogshelden. Ook kun je filteren op oefeningen die je graag wilt doen of materialen die je hebt.

1000+ CrossFit WODs

Bekijk de onderstaande video en leer meer over de missie van Wodwell.

Naast Wodwell wordt er op de website van CrossFit.com ook iedere dag een nieuwe WOD geplaatst. Ook een handige plek om inspiratie op te doen.

Wil je meer weten over CrossFit workouts? Lees alle artikelen van CrossFitters over workouts.

Laat een Reactie achter