De 5 beste CrossFit boeken

Ondanks dat CrossFit nog niet zo lang bestaat, zijn er al diverse goede boeken gepubliceerd. Als je op zoek bent naar CrossFit inspiratie of als je je verder wilt verdiepen in de sport, bekijk dan de onderstaande CrossFit boeken. Op basis van reviews hebben wij een mooi top-5 lijstje samengesteld.

1. Chasing Excellence

Ben Bergeron | 2017
CrossFit-trainer Ben Bergeron heeft bijgedragen aan het bouwen van ’s werelds sterkste atleten. Hij gelooft dat winnen een resultaat is, geen doel. Dat karakter is wat een echte kampioen maakt, niet talent. Zijn krachtige filosofie kan iedereen helpen uitblinken in alle aspecten van het leven.

Bekijk op Amazon

2. First

Rich Froning | 2013
Rich Froning is een viervoudig wereldkampioen CrossFit. Het kost meer dan fysieke kracht om te concurreren en te winnen op het hoogste niveau. Het vergt ook ongelooflijk veel ‘mental power’. In zijn biografie deelt Rich trainingstips en mentale technieken die je helpen een winnaar te worden.

Bekijk op Bol.com

3. Learning to Breathe Fire

J.C. Herz | 2014
Het boeiende verhaal over de oorsprong van CrossFit en de explosieve groei. In het boek legt veteraan journalist J.C. Herz de wetenschap uit van maximale inspanning, waarom de moderne sportschool faalt in een deze maatschappij en de psychische beloningen om op de vloer te eindigen alsof je op het punt staat te sterven.

Bekijk op Bol.com

4. Inside the Box

T.J. Murphy | 2012
veteraanjournalist en marathonloper T.J. Murphy gaat all-in om de gruizige, intensieve sport van CrossFit bloot te leggen Op 47-jarige leeftijd schreef Murphy zich in voor zijn eerste CrossFit training. Murphy ontdekte dat de door zweet doordrenkte fitnessrevolutie lichamen en levens transformeert.

Bekijk op Bol.com

5. Cracking the CrossFit Open

Oliver Norris | 2017
Cracking the CrossFit Open is een complete gids voor diegenen die willen verbeteren in de sport van CrossFit. Of je nu een beginner bent of jaren hebt getraind, met dit ga je je trainingen en oefeningen sneller verbeteren. Als je serieus bent over CrossFit, lees dit boek en breng je training naar een hoger niveau.

Bekijk op Amazon

Laat een Reactie achter