CrossFit boxen in Amsterdam

Bekijk foto's, reviews en openingstijden van CrossFit boxen in Amsterdam. Vind een box bij jou in de buurt.

Duid Filters aan
Filter by label:

Filter op type:

Loading results...

  CrossFit in Amsterdam

  Er zijn op dit moment 10+ boxen in Amsterdam. Dit maakt Amsterdam een populaire plek voor CrossFitters. In Amsterdam heb je grote en kleine CrossFit boxen met hechte communities. Grote boxen bieden vaak ‘specialty classes’ aan zoals gymnastiek of gewichtheffen en ze hebben lessen voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo zijn er lessen te vinden voor kinderen maar ook voor 50-plussers. Sommige boxen bieden naast CrossFit ook yoga en andere type workouts aan. Kortom, het aanbod verschilt en de kans is groot dat er een box is die aansluit bij jouw behoefte.

  Ben je echt serieus over CrossFit en wil je meedoen aan wedstrijden? Dan is Amsterdam een ideale plek om te trainen. Bij Vondelgym lopen bijvoorbeeld de beste CrossFit atleten van Nederland rond en er hangt een gezonde competitieve sfeer. Er is altijd wel iemand waaraan je je kan optrekken. Wij hebben het aanbod in Amsterdam op een rij gezet. Zie hieronder het overzicht of lees over de top-4 CrossFit boxen in Amsterdam.

  Beginnen met CrossFit

  Veel mensen denken dat je heel fit moet zijn als je wilt starten met CrossFit. Dit is een misvatting. CrossFit is toegankelijk voor ieder niveau. Het enige wat er wordt gevraagd is doorzettingsvermogen en daarnaast of je je ego thuis wilt laten. In een CrossFit box zul je merken dat atleten behulpzaam zijn en elkaar stimuleren om de fitste versie van jezelf te worden. Voor alle oefeningen is er een zogenaamde 'scaling option'. Dit betekent dat als je de oefening nog niet beheerst, dat er gewoon een andere oefening is die je kunt doen. Daarnaast lopen er coaches rond die je helpen met het verbeteren van je techniek zodat je het de volgende keer wel kan! Lees hier meer over hoe je kunt starten met CrossFit.

  Bekijk ook: